Tulajdonos és üzemeltető: Cropfood TÉSZ Zrt.
Székhely: 6625 Fábiánsebestyén, Arany János u. 20/3.
Telephely: Cropfood Logisztikai központ, 2211 Vasad, István király u. 11.
Adószám: 32098981-2-06
Cégjegyzékszám: 32098981-2-06
Telefon: +36 30/334-6870
E-mail: info@cropfood.hu

Felelősség kizárása: A Cropfood TÉSZ Zrt. minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a https://cropfood.hu weboldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban nem vállal felelősséget a weboldalon található információk esetleges pontatlanságáért, hiányosságáért, valamint semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely az információk használatából eredhet. A Cropfood TÉSZ Zrt. nem vállal felelősséget az oldalon található vagy onnan kifelé vezető linkeken keresztül elérhető tartalmakért sem.

Szerzői jogok: Az oldalon található tartalmak, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, és egyéb anyagokat, a Cropfood TÉSZ Zrt. tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezeknek a tartalmaknak bármilyen formában történő felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása, tárolása vagy bármilyen más módon történő felhasználása kizárólag a Cropfood TÉSZ Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Adatvédelem: A Cropfood TÉSZ Zrt. elkötelezett az oldal látogatóinak személyes adatainak védelme mellett. Adatkezelési tájékoztatónk pontosan leírja, hogy milyen adatokat gyűjtünk seboldalunkon, hogyan használjuk fel ezeket az adatokat, és hogyan biztosítjuk azok védelmét.

Változtatások: A Cropfood TÉSZ Zrt. fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a weboldal tartalmát és az itt szereplő információkat anélkül, hogy erről előzetesen értesítené a felhasználókat.

Kapcsolat: Amennyiben kérdése van vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@cropfood.hu e-mail címen vagy a kapcsolati űrlapon keresztül.