A Cropfood TÉSZ Kft stabil magyar termelői hátérrel és a tulajdonosok agrártermelésben szerezett sok éves tapasztalatával alakult azzal a céllal, hogy friss, minőségi zöldség és gyümölcs árut, megfelelő szolgáltatás mellett versenyképes áron tudjuk ajánlani partnereinknek egész évben.

Céljaink elérésében segítségünkre van a tulajdonos termelők többéves termelői múltja, amely a palántanevelés, termelés, minőségbiztosítás, szakszerű növényvédelem, értékesítési területeken szerzett tapasztalatokból tevődik össze.

Úgy gondoljuk, hogy a kereskedelem akkor működik jól, ha a vásárlói érték minden szinten teljesül, vagyis a fogyasztó elégedett a polcról levett áru minőségével, ízével és árával egyaránt, a kereskedő pedig megfelelő árrést tud realizálni a termékeken. Ehhez kínál kiváló hátteret jól működő termeltetési rendszerünk, amellyel a hazai szezonban folyamatos, állandó minőségű terméket tudunk szállítani termelőink, ellenőrzött termeléséből.

Vállalkozásunk TÉSZ formában működik, azaz a tulajdonosok termelők, akik azért alapították meg a Cropfood TÉSZ-t, hogy árujukkal egységesen jelenhessenek meg a hazai piacokon, áruházláncokban versenyképes áron direkt kereskedelmi partnerként.

A hazai termelés mellett direkt beszerzési kapcsolatban állunk spanyol, olasz, holland termelőkel, szövetkezetekkel és cégekkel ahhoz, hogy a fenti kínálatunkat egész évben stabilan tudjuk biztosítani.

A kiszolgálási szintünket segíti 1300m2 alapterületű raktárunk, amely 1080m2 hűtőkapacitásával biztosítja, hogy a hűtőlánc ne szakadjon az áru beérkezésétől kiszállításáig. valamint rendelkezünk a szükséges GLOBALG.A.P és egyéb tanúsításokkal is..

A vevői igényeknek megfelelően 100g, 200g, 250g, 500g és 1000gos flowpack kiszerelésben, valamint 500g és 1000g-os necc hálós csomagolásban tudjuk az árut csomagolni.

Határozott célunk, hogy termelőinkkel közösen hosszú távon mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködést tudjuk kialakítani.

Amennyiben úgy gondolja, hogy előnyös lehet az Ön számára egy stabilan és megbízhatóan működő kapcsolat Velünk kérem, hogy egy személyes találkozó keretei között tekintsük át az együttműködés lehetőségeit és kereteit.

Üzleti ajánlatkérés
Egyéb kapcsolatfelvétel